logo

Hente- og bringetjeneste

henteogbringetjeneste

Miljø- og gjenbruksbutikken har et samarbeid med Tromsø Kommune om at du kan levere inn ting til gjenbruk kostnadsfritt. Du kan også levere gjenbruk til Miljøstasjonen i Tromsdalen, eller vi kan hente tingene hjemme hos deg.

Samtidig som du tar turen til Remiks avfallsanlegg, inviteres du til å komme innom Miljøbutikken, Ringveien 180, nord på Tromsøya, Her kan du gratis levere gjenstander til gjenbruk som møbler, bord, stoler, sykler, bilder, filmer, sportsutstyr, bøker, pyntegjenstander, kopper, fat, hobbyutstyr, innredning, bygningsartikler, etc. Med andre ord: Nesten alt som kan brukes om igjen. Du er med på å spare miljøet via gjenbruk. Både for private og bedrifter.

Vi tar ikke imot hvite- og brunevarer, klær og gjenstander som ikke lar seg reparere uten større kostnader. Leverer du selv, er det gratis. Tilsvarende henter vi større ting gratis, så fremt det er i salgbar stand. Vi henter og rydder også dødsbo. Skal vi bringe kjøpte varer ut, må du betale noe. Hente/bringe gjøres etter avtale.

Kontakt oss gjerne på miljobutikken@tromsprodukt.no eller ta kontakt med driftsleder Knut Anders Evanger for nærmere informasjon.

Knut_Evanger_web
Driftsleder Miljøbutikken
Knut Anders Evanger
Telefon: 982 49 541
knut.evanger@tromsprodukt.no

Tromsprodukt AS

Pb 3454, 9276 Tromsø

Sentralbord 40 00 72 00

Org.nr. 919302755