logo

Hente- og bringetjeneste

henteogbringetjeneste

Miljøbutikken har et samarbeid med Tromsø kommune om at du kan levere inn ting til gjenbruk kostnadsfritt. Du kan også levere gjenbruk til Miljøstasjonen i Tromsdalen, eller vi kan hente tingene hjemme hos deg.

Samtidig som du tar turen til Remiks avfallsanlegg, inviteres du til å komme innom Miljøbutikken i Ringveien 180. Her kan du gratis levere gjenstander til gjenbruk som møbler, innredning, bøker, filmer, pyntegjenstander, kopper, fat, hobbyutstyr, sportsutstyr, sykler, bygningsartikler, etc. Med andre ord: Nesten alt som kan brukes om igjen. Du er med på å spare miljøet via gjenbruk. Både for private og bedrifter.

Vi tar ikke imot hvite- og brunevarer, klær og gjenstander som ikke lar seg reparere uten større kostnader. Leverer du selv, er det gratis. Vi tar litt i frakt for innhenting av gjenbruk – kostnaden avgjøres av hvor man bor. Kunder bes å ta kontakt med butikken for pristilbud. Vi kan også hente og rydde dødsbo. Skal vi bringe kjøpte varer ut, må du betale noe. Hente/bringe gjøres etter avtale.

Kontakt oss gjerne på miljobutikken@tromsprodukt.no eller ta kontakt med driftsleder Knut Anders Evanger for nærmere informasjon.

Knut_Evanger_web
Driftsleder Miljøbutikken
Knut Anders Evanger
Telefon: 982 49 541
knut.evanger@tromsprodukt.no

Tromsprodukt AS

Pb 3454, 9276 Tromsø

Sentralbord 40 00 72 00

Org.nr. 919302755