logo

Julemat

Julemat_800px

Kun de beste råvarer fra lokale produsenter blir benyttet. Sausen, kålrabistappen og rødkålen er hjemmelaget og tilberedt med kjærlighet. Vi leverer rikelige porsjoner og selvfølgelig sprø svor på ribba.

Cateringpriser julemat

Varm julebuffet med pinnekjøtt, ribbe, kålrabistappe,rødkål, medisterkake (laktose), vossakorv, svisker, gulløyepoteter og julesaus (sennep).
Kr 325,-

Pinnekjøttbuffet med kålrabistappe, gulløyepoteter og pinnekjøttkraft.
Kr 340,-

Ribbebuffet med surkål, rødkål, svisker, gulløyepoteter og julesaus (sennep).
Kr 275,-

Riskrem med jordbærsaus (laktose)
Kr 60 ,-

Julekoldtbord

Røkt laks (fisk)
Varmrøkt pepperlaks (fisk)
Gravlaksruller (gluten fra hvete, laktose, sennep)
To typer sild (fisk, sennep)
Snøkrabbe (skalldyr)

Ostefat (3 typer) (laktose)

Spekemat
Lammerull
Sylte
Juleskinke (sennep)
Ovnsbakt Julepostei
Eggesalat (egg, laktose, sennep)
Potetsalat (laktose, sennep, egg)
Rødbetsalat (sennep, laktose, egg)
Eggerøre (egg, laktose)
Aioli (egg)

Serveres med vårt fantastiske foccacia brød (gluten fra hvete) og smør (laktose).

Kr 294,-

Julelunsjtallerken

Røyka laks (fisk)
Julesild (fisk)
Gravlakslefser (gluten fra hvete, sennep og fisk)

Ost (laktose)

Spekemat
Sylte
Lammerull

Stekt ribbe

Rødbet- og eplesalat (egg, laktose, sennep)
Drue- og purresalat (egg, laktose)
Brød og smør (gluten fra hvete, laktose)

Kr 195,-

Kontaktpersoner

Avdelingsleder
Stefan Plapp
Telefon: 481 57 052
stefan.plapp@tromsprodukt.no

Produksjonsleder
Dag André Pedersen
Telefon: 934 79 966

Tromsprodukt AS

Pb 3454, 9276 Tromsø

Sentralbord 40 00 72 00

Org.nr. 919302755