logo
Tromsprodukt > Om Tromsprodukt > Referanser

Referanser

Referanser

Gode relasjoner til våre kunder, samarbeidspartnere og andre forbindelser er en viktig nøkkel for suksessen til Tromsprodukt AS. Tilbakemeldinger tyder på at vi lykkes i stor grad, med stadige ekspansjoner av vår virksomhet som resultat av gode samarbeids- og kundeforhold. Under finner du noen utdrag av tilbakemeldingene som personer i de ulike tiltakene på Tromsprodukt har uttalt seg om.

Avklaring, Profilering
“- Det jeg liker best er variasjonen av arbeidsoppgaver jeg får, hvor ingen dager er like. Jeg får selvstendige oppgaver ut i fra opplæring, og spesielt dataopplæringen i bruk av programvare som benyttes på min avdeling har vært kjempebra, og som jeg garantert får bruk for senere i arbeidslivet. Arbeidsmiljøet her er i tillegg veldig godt og sosialt med svært hjelpsomme kollegaer”.
Tore Høgmo, Tromsø

Avklaring, Kontorservice
“- Tromsprodukt er den første arbeidsplassen jeg har hatt hvor jeg virkelig gleder meg til å gå på jobb hver dag. Arbeidsmiljøet er helt fantastisk, og ikke minst oppgavene jeg utfører er både utfordrende og målrettet.”
Eva Hanssen, Tromsø

Yrkesrettet kvalifisering, Regnskap
“- Jeg får blant annet gjennom kvalifiseringen delta på kurs og opplæring innen mitt fagfelt, slik at jeg får bygget opp min kompetanse og utvikle meg på en bredere plattform i det yrket jeg satser på.”
Johanne Olsen, Tromsø

Avklaring/Karriereveiledning, Kontorservice
“- Karriereveiledningen jeg fikk hos Tromsprodukt var helt avgjørende. Her fikk jeg grundig belyst egne ferdigheter og muligheter som resulterte i mitt valg av videre utdanning.”
Ellinor Stangeland, Tromsø

Karriereveiledning, Evjenveien
“– Karriereveiledningen sammen med Solbergs Interessetest burde vært obligatorisk for alle 16 åringer, og for de som skal stake kursen ut innen arbeidslivet. Fantastisk bra var den, jeg fikk svar på alt jeg lurte på i forhold til den usikkerheten jeg hadde vedrørende valg av yrke.”
Yvonne Bang, Tromsø

Avklaring og Arbeidspraksis, Eksternt
“- Jeg fikk meningsfylte oppgaver og veiledning både fra min eksterne praksisplass, og ikke minst fra min veileder ved Tromsprodukt, så dette var overraskende bra i forhold til hva jeg forventet.”
Åse Karin Johansen, Tromsø

Tromsprodukt AS

Pb 3454, 9276 Tromsø

Sentralbord 40 00 72 00

Org.nr. 919302755